Arkel

LET OP: Forte verhuist naar Gorinchem, dus vanaf het lesseizoen 2019-2020 zal Forte niet langer lesgeven op deze locatie.

In Arkel is Forte te vinden in bedrijfsverzamelgebouw "de Melkfabriek".

Contactgegevens

Prinses Margrietstraat 19c
4241 BA Arkel

Route

Contactpersoon

Voor informatie en vragen over lessen in Arkel neemt u het beste contact op met Willeke van Rooijen via willeke@mcforte.nl.

Over "de Melkfabriek"

In bedrijfsverzamelgebouw "de Melkfabriek" begon in 2014 MuziekLokaal Giessenlanden onder de bevlogen leiding van Willeke van Rooijen en Martin Bolt met als doel om goed muziekonderwijs laagdrempelig en betaalbaar beschikbaar te maken in Arkel en haar directe omgeving. Ook na de fusie met Muziek- en Cultuurcentrum Forte, bleek de locatie uitermate geschikt om de lessen voort te zetten.

Drie lesruimtes

Alle drie de ruimtes in "de Melkfabriek" zijn degelijk geisoleerd en zodoende prima geschikt om tegelijkertijd een grote diversiteit van verschillende muzieklessen aan te bieden aan de leerlingen. Een van de ruimtes is iets groter en doet ook dienst als instructieruimte voor kleine groepslessen.

Veel potentie voor opvoeringen in de buurt

Ondanks dat "de Melkfabriek" zelf geen ruimte biedt voor grote opvoeringen voor publiek biedt de directe omgeving dat wel in de vorm van een cultuurpodium en een kleine kerk. Genoeg mogelijkheden dus wanneer er eens groot uitgepakt moet worden voor een muziekaal evenement.